Etus

Silas Tonttukylä

Syvällä suomalaisen luonnon keskellä, mäntyjen, koivujen ja kuusten lomassa, järven rannalla sijaitsee Silas Tonttukylän verstas. Siellä valmistuu Tonttujen rakkaudella käsityönä tekemät, monet Joulupukinkin tilaamat lahjat jouluun ja muihinkin tilanteisiin. Tämä verstas syntyi, kun Tontut muuttivat elintapojaan. Menneinä aikoina Tontut elivät talli- koti- ja riihitonttuina ja pitivät ihmisistä ja eläimistä huolta. Mutta ihmisten elintapojen kovasti muututtua, siirtyivät lähes kaikki Tontut asumaan Joulupukin luo Korvatunturille, jossa he, kuten Joulupukkikin asuvat ihmissilmille näkymättöminä ja omassa rauhassaan. Nuo Tontut auttavat nyt Joulupukkia uskollisesti ja muistuttavat meitä kaikkia, kaikkialla maailmassa Joulun maasta pohjolassa. Kuitenkin Uwe ja Mervi -Tontut jäivät tällä matkallaan Kuhmoon, jossa jo ammoisina aikoina on asunut Tonttuja. Vuonna 2008 rakensi Uwe-Tonttu sinne verstaan, jossa tehdään perinteisiä joulukoristeita ja -lahjoja Joulupukinkin konttiin. Perinteestä, kuten tunnelmasta, kulttuurista ja luonnosta voimaa ja ajatuksia ammentaen elää Uwe-Tonttu perheineen Kuhmossa. Verstaan perustamisesta lähtien on siellä valmistunut käsityönä hyvin paljon iloisia tonttuja ja muita joulu-tuotteita, jotka taikovat suomalaista Joulutunnelmaa omaan juhlaanne. Myös muita, ajattomia tuotteita syntyy yhä enemmän, jotka on otettu iloiten vastaan. Niin suuret kuin pienetkin ihastuvat erityisesti tonttuihin ja malliston laajentuessa, he nopeasti täydentävät tonttu -kokoelmaansa. Koska kaikki tehdään käsityönä, ovat myös erityismallit pieninäkin määrinä tilattavissa yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille, esim. logolla tai omalla tekstillä varustettuna. Ottakaa näissä asioissa yhteyttä Uwe-Tonttuun! Tuokaa ripaus suomalaista Joulusatua koteihinne ja valikoimiinne veikeillä Tontuillamme ja muilla jouluisilla tuotteillamme!

Uutiset

Kiinnostuitko tuotteistamme?

Mikäli kiinnostuitte tuotteistamme, ottakaa meihin yhteyttä! Teknisten ongelmien vuoksi suora-tilaussysteemimme viivästyy.

Tärkeää tietoa 2018!

Tonttukylän verstaassa käy kova hyörinä ja kiire, sillä Joulu lähestyy! Siksi pyydämmekin huomioimaan, että toimitusajat ovat tällä hetkellä pitkät!

Tämän hetken tilaisuudet

Tänä vuonna vierailu Tonttukylän verstaassa on mahdollista etukäteen sovittuna ajankohtana. Ota yhteyttä joko info@tonttukyla.fi tai 0400 373011.